Maatschappelijke organisaties draaien op vrijwilligers. Dat is bij de stichting Griene Dyk Natuurlijk niet anders. Omdat de doelstellingen breed omschreven zijn en de uitdagingen nog groter zijn, is de vraag naar vrijwilligers groot.

Wat hebben we nodig, welke vaardigheden zullen een aanwinst zijn voor de stichting Griene Dyk Natuurlijk?

Er zijn verschillende functies vacant.

Hieronder staat kort omschreven wat de functie inhoudt.

  • Voorlichting en educatie zijn de basis van bewustwording dat de natuur niet ons eigendom is, maar dat we wel een grote verantwoordelijkheid hebben om haar te beschermen tegen alle kwalijke en nadelige invloeden van buitenaf. Wij streven ernaar om dit uit te dragen naar onze medemens.  Daarom zijn we op zoek naar mensen met hart voor de natuur die onze doelstellingen helpen te realiseren. Onder “Educatie” kun je lezen wat we zoals van plan zijn. 
  • De stichting is jong, erg jong. Daarom hebben we een netwerker nodig die contacten heeft door de hele maatschappij heen, iemand die ons helpt de juiste mensen op de juiste posities te benaderen.
  • Omdat de economische belangen vaak botsen met de wet- en regelgeving voor natuur en Natura 2000 in het bijzonder, is een juridisch medewerker hard nodig. Om gelijkwaardig te kunnen optreden bij discussies, meningsverschillen en gemeentelijke projecten die de natuur raken.
    We zouden dan ook graag in contact komen met een juridisch onderlegd persoon die op de hoogte is van vergunningen en procedures.
  • Om onze doelen te realiseren is geld nodig. Dat geld kan van verschillenden kanten komen. Voor dit specialistische werk hebben we een fondsenwerver nodig. Iemand die de vaardigheden heeft om subsidiestromen te generen, die sponsoren kan werven en donateurs warm maakt om de stichting te steunen.

Als je geïnteresseerd bent, neem dan via deze website contact met ons op. Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je bent welkom in een erg betrokken en enthousiast team van natuurliefhebbers.